Acasă > Culturepreneurs 20/21: Prima sesiune de pitching

Culturepreneurs 20/21: Prima sesiune de pitching

decembrie 2020

În 7 decembrie a avut loc prima sesiune de pitching Culturepreneurs 20/21, sesiune în cadrul căreia participanții au putut să-și prezinte ideile conturate de-a lungul primelor șase module din program, precum și așteptările privind dezvoltarea acestora în cea de-a doua etapă.

Surpriza acestui eveniment a fost diversitatea și inventivitatea proiectelor prezentate, din domenii precum designul de produs, educația non-formală, tehnologia, industria mobilierului, industria textilă, restaurarea arhitecturală și nu numai.

Desfășurată exclusiv online, sesiunea a fost gândită astfel încât, în decursul a aproximativ șapte minute, participanții să poată expune care sunt aspectele definitorii pentru proiectul pe care urmează să-l dezvolte și să primească întrebări sau recomandări din partea membrilor juriului, reprezentanți ai instituțiilor partenere.

În urma acestui eveniment, 51 de proiecte au fost premiate cu suma de 1200 de euro fiecare, trecând astfel, alături de ceilalți participanți, în faza următoare de dezvoltare, optând pentru unul din cele trei module care se vor desfășura în perioada ianuarie – martie 2021: Gamification, Design de produs și Conținut audiovizual inovator, în laboratoarele de specialitate din cadrul CREIC.

Aici puteți vedea lista câștigătorilor.

Culturepreneurs este programul nostru de educație antreprenorială dedicat profesioniștilor din sectoarele culturale și creative susținut încă de la lansare de către Banca Transilvania. La cea de-a treia ediție a sa, programul Culturepreneurs este dezvoltat sub componenta dedicată muncii în sectoarele culturale și creative, din cadrul Cluj Future of Work, proiect finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Urban Innovative Actions și Primăria Cluj-Napoca.

Cluj Future of Work este un proiect inițiat de Divizia de Inovare Urbană din Cluj-Napoca, creată de Centrul Cultural Clujean în parteneriat cu Centrul de Inovare și Imaginație Civică din Primăria Cluj-Napoca.

Cluj Future of Work este realizat în co-management de către Municipiul Cluj-Napoca și Centrul Cultural Clujean, într-un consorțiu cu alte opt organizații locale: Zona Metropolitană Cluj, Clusterul de Industrii Creative Transilvania, Cluster Mobilier Transilvan (Transylvanian Furniture Cluster), Cluj IT Cluster, Transilvania IT Cluster, TIFF, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD și ZAIN – Design Expressions.