Acasă > Mimii de la Create.Act.Enjoy te ajută să afli lucruri noi despre oraș și transportul în comun

Mimii de la Create.Act.Enjoy te ajută să afli lucruri noi despre oraș și transportul în comun

octombrie 2019

Municipalitatea Cluj-Napoca, Compania de Transport Public și Centrul Cultural Clujean prin Divizia de Inovare Urbană, demarează împreună o serie de acțiuni pentru încurajarea și simplificarea folosirii transportului public de către studenții clujeni. Prin campania Arta în Mișcare și programul Voucher Cultural, care implică diferiți artiști clujeni și internaționali, Divizia de Inovare dorește să atragă atenția asupra îmbunătățirilor recente ale transportului public, dar și asupra necesității ca cetățenii, la rândul lor, să-și actualizeze înțelegerea și obișnuințele privind transportul în comun.

Între 8 și 11 octombrie, echipa de actori Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy va acompania studenții pe drumul de acasă sau de la cămin către facultate, job sau centrul orașului. Prin intermediul improvizației, studenții, dar și ceilalți călători vor afla informații utile sau amuzante despre obiectivele întâlnite pe traseu. Printre altele, mimii vor prezenta și informații despre abonamentele studențești sau cum se validează cardurile.

Intervențiile propuse de Create.Act.Enjoy au scopul de a oferi călătorilor o experiență nouă, ce le va re(trezi) dragostea pentru oraș, transportul în comun, dar și teatru. O simplă călătorie spre facultate, job sau piață se va transforma într-o aventură spontană, energică și creativă!

Pentru mai multe detalii despre traseul echipei Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy, vă invităm să îi urmăriți pe Facebook.

Proiectul face parte din campania Arta în Mișcare, inițiată de Divizia de Inovare Urbană din cadrul Centrului Cultural Clujean, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Județean.

Galerie