DIALOGURI URBANE 3

Acasă > Dialoguri urbane > Dialoguri urbane 3

Dialoguri urbane 3 – Start-up the resilient city

A treia ediție a Dialogurilor Urbane a avut loc pe 22 martie, sub forma unei dezbateri, cu privire la o posibilă strategie de reziliență urbană a orașului Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Startup Europe Summit și l-a avut ca invitat special pe Esteban León. Directorul Programului de Reziliență Urbană, UN-Habitat. La discuții au participat circa 50 de reprezentanți ai societății civile, sectorului academic și administrației locale, discutând despre domenii de interes precum mobilitatea urbană, viitorul muncii, locuirea, incluziunea socială, mediul și poluarea.
Dacian Dragoș (Director Centrul de Studii privind Buna Guvernare, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai), Anamaria Vrabie (Director Divizia de Inovare Urbană Cluj-Napoca, Centrul Cultural Clujean) și Ovidiu Cîmpean (Director Direcția de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca) s-au alăturat panelului moderat de Ștefan Teișanu, Directorul Centrului Cultural Clujean.

Galerie

Alte evenimente