Acasă > Înscrie-te la Conferința Dialoguri Urbane: ce sunt departamentele de inovare la nivel de oraș, până pe 3 decembrie 2020!

Înscrie-te la Conferința Dialoguri Urbane: ce sunt departamentele de inovare la nivel de oraș, până pe 3 decembrie 2020!

noiembrie 2020

Vrei să afli ce sunt departamentele de inovare urbană și cu ce se ocupă ele? 

Pe 4 decembrie 2020, între orele 16:00 și 18:00, Divizia de Inovare Urbană Cluj-Napoca( DIU) te invită să ne cunoaștem și să discutăm împreună cu departamente de inovare urbană din diferite orașe din lume despre cum este organizată munca lor.  În cadrul e-Dialogurilor Urbane de anul acesta, analizăm împreună și care sunt beneficiile ca aceste departamente să opereze în interiorul primăriilor sau în afara lor și schimbările recente generate de pandemia COVID-19 în ecosistemul de inovare. 

Despre aceste lucruri vom afla mai multe de la colegii de la Office of New Urban Mechanics din Boston, 27eRegion din Paris, precum și echipa noastră DIU de la CCC și CIIC din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. 

Invitați

  • Jaclyn Youngblood– manager program MONUM, Primăria Boston
  • Nigel Jacob – co-director MONUM, Primăria Boston
  • Sylvine Bois-Choussy– – manager program 27eRegion, Paris

 

Gazde

  • Anamaria Vrabie – Director și co-designer Divizia de Inovare, Centrul Cultural Clujean
  • Ovidiu Cîmpean – co-designer Divizia de Inovare, director CIIC, Primăria Municipiului Cluj-Napoca

 

 

Cui se adresează?

  • Angajaților și colaboratorilor din administrațiile publice locale interesate de domeniul inovării și îmbunătățirii serviciilor publice la nivel de oraș și metodelor participative
  • Grupurilor de inițiativă formale și informale din diverse orașe ale României interesate de domeniul inovării și dezvoltării urbane sustenabile
  • Specialiștilor internaționali și din mediul academic care sprijină orașele în a implementa proiecte de dezvoltare urbană sustenabilă

 

 

Cum particip? 

Pentru a participa, înscrie-te AICI până pe 3 decembrie 2020. 

Participarea este gratuită. Îți vom trimite pe 3 decembrie un link unde va avea loc sesiunea online de live streaming și detalii despre cum poți interacționa în timpul evenimentului cu  invitații utilizând aplicația Sli.do.

Întreaga sesiune se va desfășura în limba engleză.

Conferința Dialoguri Urbane este organizată de Divizia de Inovare Urbană (DIU) din cadrul Centrului Cultural Clujean, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

DIU este un program de cercetare-dezvoltare care reunește idei, cunoaștere și resurse din societatea civilă, sectorul academic, sectorul cultural, sectorul de afaceri și administrația publică pentru a propune soluții alternative la provocările strategice ale orașului. DIU este o inițiativă a Centrului Cultural Clujean, demarată în 2017 în parteneriat cu Centrul de Inovare și Imaginație Civică al Municipalității.