Acasă > re:form – raportul procesului de selecție

re:form – raportul procesului de selecție

decembrie 2020

Apel deschis: re:form – program experimental de regândire a muncii
Acronimul proiectului: Cluj Future of Work
Denumirea integrală a proiectului: Cluj Future of Work

În cadrul programului re:form, activitate a proiectului Cluj Future of Work inițiat de către Divizia de Inovare Urbană și co-finanțat de Comisia Europeană prin Urban Innovative Actions și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, a fost lansat un apel deschis pentru proiecte către organizațiile culturale din Cluj-Napoca și din zona metropolitană, deschis în perioada 21 octombrie – 22 noiembrie 2020. Proiectele înscrise a trebuit să vizeze testarea/experimentarea unor practici noi de muncă în organizația solicitantă.

În urma acestui apel, publicat pe site-ul Diviziei de Inovare Urbană, au fost înregistrate 9 înscrieri. Cei 7 solicitanți eligibili au fost invitați la discuții aprofundate. Dintre aceștia, 5 organizații au fost selectate pentru a participa în program cu proiectele propuse urmând să primească o finanțare (a cărei valoare totală atinge suma de 120.900,6 RON) care le va permite dezvoltarea și testarea unor noi practici de muncă. 

Detalii privind înscrierile

 

Numărul înscrierilor

Finanțarea necesară (RON)
Propuneri primite 9 191.541
Propuneri eligibile 7 168.378
Propuneri considerate pentru a fi selectate 7 168.378
Propuneri selectate 5 120.875

Lista proiectelor selectate

 

Organizația 

Titlul proiectului

Finanțarea acordată (RON)

Reactor de creație și experiment

Reactor 2.0

24.000

Asociația ARTA în Dialog

ARTA 2.0

24.340

Asociația Magic Puppet

Îmbunătățirea strategiilor privind echipa, publicul, promovarea și calitatea produselor culturale în cadrul organizației Magic Puppet

24.340

Grupul PONT

Castel în Transilvania

24.195

Asociația Create.Act.Enjoy

Reform.Create.Enjoy

24.000

re:form este o activitate din proiectul Cluj Future of Work, finanțat de Comisia Europeană prin Urban Innovative Actions și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Cluj Future of Work este un proiect inițiat de Divizia de Inovare Urbană din Cluj-Napoca, creată de Centrul Cultural Clujean în parteneriat cu Centrul de Inovare și Imaginație Civică din Primăria Cluj-Napoca.  

Cluj Future of Work este realizat în co-management de către Primăria Cluj-Napoca și Centrul Cultural Clujean, într-un consorțiu cu alte opt organizații locale: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Clusterul de Industrii Creative Transilvania, Cluster Mobilier Transilvan, Cluj IT Cluster, Transilvania IT Cluster, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și ZAIN Festivalul de Creativitate al Transilvaniei.